UNDERVISNING

Mød op på vores værksted i Lundtoftegade på Nørrebro og bliv inspireret, lær noget nyt og oplev hvad I Tråd Med Verden kan, eller book os til at komme ud og fortælle om vores socialøkonomiske virksomhed

I Tråd Med Verden (ITMV) har igennem vores levetid haft en mission om at lære fra os og åbne vores værksted for forskellige målgrupper. Hver dag møder vi nye udfordringer der gør, at vi må tænke i nye baner og være kreative omkring vores fremgangsmåder. Derfor har vi bygget en stor værktøjskasse af ideer vi gerne vil lære fra os.

Vores undervisning har tre forskellige former; workshops, åbent værksted og foredrag. 

Workshops
Til vores workshops får du et kurateret undervisningsforløb med et specifikt læringsmål, der læner sig op ad hvad vi selv arbejder med i værkstedet. Vi møder dig hvor dine praksisfaglighed er og sammen udvikler vi os i løbet af en workshop.

Læs mere her.  

Åbent Værksted
Om aftenen når værkstedet ligger stille hen åbner vi dørene op og inviterer dig ind. Åbent Værksted er for dig der ønsker et centreret rum for dine hjemme projekter eller for dig der gerne vil lære en masse nyt om design og syning. Det sker to gange om ugen; onsdage 19.00 – 22.00 og søndage 11.00 – 15.00. Her vil en fra vores designteam stå til rådighed som vejleder, underviser og sy teknisk fagperson. I fællesskab sætter vi rammerne for dig som kursist, er kreative og inspirerer hinanden på kryds og tværs.

Læs mere her.  

Foredrag
Book også et foredrag. ITMV er mange ting, men i kernen er vi en social økonomisk designvirksomhed der ønsker at gøre en forskel. Vi gør os umage med at tænke bæredygtigt i vores materialebrug, virksomhedsstruktur og møde med mennesker. Vi har nu ført denne unikke virksomhedsform i 13 år og derfor fået en masse erfaringer vi gerne vil dele ud af. Foredraget varer 2 timer og vi kan både invitere ind på vores værksted, komme ud hos jer eller tage den over et video-opkald.

Læs mere her.