Spring til indhold

UNDERVISNING

Mød op på vores værksted i Lundtoftegade på Nørrebro og bliv inspireret, lær noget nyt og oplev hvad I Tråd Med Verden kan, eller book os til at komme ud og fortælle om vores socialøkonomiske virksomhed

I Tråd Med Verden (ITMV) har igennem vores levetid haft en mission om at lære fra os og åbne vores værksted for forskellige målgrupper. Hver dag møder vi nye udfordringer der gør, at vi må tænke i nye baner og være kreative omkring vores fremgangsmåder. Derfor har vi bygget en stor værktøjskasse af ideer vi gerne vil lære fra os.

Vores undervisning har tre forskellige former; workshops, aftenskole og foredrag. 

Workshops
Til vores workshops får du et kurateret undervisningsforløb med et specifikt læringsmål, der læner sig op ad hvad vi selv arbejder med i værkstedet. Vi møder dig hvor dine praksisfaglighed er og sammen udvikler vi os i løbet af en workshop.

Læs mere her. 

Aftenskole ‘Frihåndsbroderi for dig’
Et forløb til dig, som ønsker at lære et nyt håndværk, der kan følge dig resten af livet. I et kreativt fællesskab, skal vi dykke ned i broderiet som et bæredygtigt værktøj til din hverdag, og den positive indvirkning på krop og sind. 

Forløbet foregår over 10 mandage: 17.4.23, 24.4.23, 1.5.23, 8.5.23, 15.5.23, 22.5.23, 29.5.23, 5.6.23, 12.6.23, 19.6.23

Læs mere og køb din billet her. 

Foredrag
Book også et foredrag. ITMV er mange ting, men i kernen er vi en social økonomisk designvirksomhed der ønsker at gøre en forskel. Vi gør os umage med at tænke bæredygtigt i vores materialebrug, virksomhedsstruktur og møde med mennesker. Vi har nu ført denne unikke virksomhedsform i 13 år og derfor fået en masse erfaringer vi gerne vil dele ud af. Foredraget varer 2 timer og vi kan både invitere ind på vores værksted, komme ud hos jer eller tage den over et video-opkald.

Læs mere her.