PRODUKTION FOR VIRKSOMHEDER

I Tråd Med Verden har specialiseret sig i upcycling af tekstiler. Vi samarbejder  med virksomheder, som ønsker at få produceret nye produkter  af kasserede tekstiler inden for syning, broderi eller plantefarvning. Vi aftager løbende kasserede materialer fra virksomheder og privatpersoner. Produktionen tager derfor udgangspunkt i de materialer, vi har til rådighed. Det kan fx være linned, duge, arbejdstøj, møbelstof bannere eller andre stofrester, som på vores værksted bliver til gardiner, puder, hynder, tasker, poser, tehætter, forklæder mm.

Eksemler på produktionsopgaver og samarbejder: 

INTERIØR: Produktion af store gardiner, rumdelere, vægværker, hynder, puder og flagranker specielt designet til virksomheder og institutioner. 

UPCYCLING AF BANNERE OG KAFFESÆKKE: Produktion af tasker, forklæder, hynder i grove materialer

SYNLIG LAPNING OG BRODERI PÅ TØJ: Upcycling af tøj med fejl og huller samt overskudsvarer.

BEKLÆDNING: Produktion for beklædningsdesignere af fx jakker syet af kasseret arbejdstøj.

Mange virksomheder har fået øjnene op for, at kasserede tekstiler ikke bare er affald men en ressource, som kan kan genanvendes og blive til nye produkter, der kan bruges internt i virksomheden eller sælges. Desuden skaber produktionen menneskelig værdi, fordi vi via produktionen skaber et arbejdsfællesskab for mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og sætter fokus på at alle kan bidrage med noget meningsfuldt, som der er brug for og som bliver værdsat.

I vores portfolio og i webshoppen er der eksempler på ting, vi kan producere.

Priser aftales individuelt med den enkelte kunde, og afhænger af produktionstiden, sværhedsgraden, mængder og deadlines.