Spring til indhold

SPONSORER

ITMV har haft nogle sponsorer, som har været glade for at hjælpe ITMV på vej. Nedenfor sees nogle af dem, der har sponsoreret os gennem tiden.

 

Gabriel_logo

Gabriel er en nichevirksomhed der, med udgangspunkt i hele værdikæden fra ide til møbelbruger, udvikler, producerer og sælger møbelstoffer, komponenter og polstrede flader.

Gabriel udvikler sine ydelser til anvendelsesområder, hvor der stilles ufravigelige krav til særlige produktegenskaber, design, logistik samt dokumenteret kvalitets- og miljøstyring. Dette gør, at Gabriel A/S har opnået en position som en af Europas førende leverandører af møbeltekstiler.

Gabriel har støttet projektet til Thorvaldsens Museum med tekstilet Luna, som kvinderne har broderet de fine mønstre på. Tekstilet er overfladen på nogle hynder, som skal bruges af børn under rundvisninger på Thorvaldsens Museum. Gabriel har valgt at støtte projektet, da det giver nogle udsatte grupper mulighed for at opleve en meningsfuld anvendelse af deres kundskaber, som kan bidrage til sam
fundet. Gabriel bygger endvidere på en lang tradition for godt håndværk, hvilket også går fint i tråd med dette projekt.

 

unnamed

Aarstiderne har sponsoreret en kasse med forskellige melsorter og en frugtkasse til ITMVs økologidag, hvor vi bagte lækkert økologisk brød og spiste dejlig frugt.

 

unnamed2

Yogaudstyr.dk har sponsoreret 10 yogamåtter til ITMV, som vi bruger en gang om ugen, når vi laver yoga sammen med Ishøj Sundhedscenter.

 

Tekstil- og designvirksomhed. Vi har hæklet puder på bestilling til Green Cotton, og vi samarbejder i øjeblikket om udvikling af nye hæklede produkter. De har doneret otte kasser med restmaterialer fra deres produktion af økologisk tekstil.

 

KØS har doneret 10 sække med uldgarn fra en udstilling af den japanske billedkunstner Chiharu Shiota, hvor 3.000 takkebreve var filtret ind i et stor spind af sorte uldtråde.