Spring til indhold

SAMARBEJDE OG PARTNERSKABER MED VIRKSOMHEDER

I Tråd Med Verden har specialiseret sig i upcycling af kasserede tekstiler. Vi samarbejder med virksomheder og designere, som ønsker at få produceret nye produkter af kasserede tekstiler inden for syning, broderi eller plantefarvning. Det kan både være en virksomheds egne kasserede tekstiler eller materialer fra vores tekstilbank. Vi aftager løbende kasserede tekstiler fra vores samarbejdspartnere – herunder Elis, Ikea og Menu Space m.fl. 

Produktionen tager altid udgangspunkt i de materialer, vi har til rådighed, samt de mennesker som arbejder på værkstedet og deres kompetencer. På den måde forsøger vi hele tiden at forfølge vores formål, nemlig at give materialer og mennesker nye muligheder med udgangspunkt i vores produktion. 

I Tråd Med Verden prioriterer virksomheder, som ønsker at forpligte sig gennem et længerevarende samarbejde. En virksomhed kan booke en værkstedsplads hos os, hvilket giver os mulighed for at ansætte en eller flere syersker til en specifik produktion. Dermed skaber vi i fællesskab job til mennesker på kanten af arbejdsmarkedet og giver dem mulighed for at deltage i et givende arbejdsfællesskab. Det kan være syersker med flygtningebaggrund, mennesker som har kæmpet sig tilbage efter langvarig sygemelding eller fleksjobbere med nedsat arbejdsevne, som kun kan arbejde få timer om ugen.  

Læs mere om værkstedspladser her.

Priser aftales individuelt med den enkelte kunde, og afhænger af produktionstiden, sværhedsgraden, mængder og deadlines. 

Kontakt itmv@itmv.dk for mere info.