En skøn praktikperiode,

Hos ITMV knyttes arbejdsglæde med menneskelige relationer. Det har givet mig et fantastisk indblik i forskellige kulturer samtidig med, at jeg har fået nogle rigtig gode redskaber og teknikker, som jeg kan bruge både i min uddannelse på KEA og senere i livet.

Hele min praktikperiode har båret præg af spændende opgaver og designprocesser hvor forskellig håndværk, teknikker og bæredygtighed har været i centrum. Udover at hjælpe med eksisterende projekter var der også mulighed for at udvikle ting selv sammen med kvinderne, hvilket jeg fandt meget motiverende og var et kæmpe plus for mig som praktikant. Hvis du ønsker at arbejde i et spændende miljø med inspiration i forskellige kulturer kan jeg varmt anbefale ITMV.

De bedste hilsner
Anne Mette Nielsen

Ásta Björnsdóttir, tidligere studerende på KEAs sustainable fashion uddannelse, har arbejdet på at redesigne en solcelle lampe.

IMG_2361_2ITMV samarbejder gerne med studerende på flere områder. Du har mulighed for at komme i praktik mens, du er under udannelse men også, hvis du er helt nyuddannet og gerne vil i praktik og have noget erfaring. Desuden er vi også interesseret i at samarbejde om specialer, bacheloropgaver etc.

Vi har samarbejdet med mange forskellige studerende – fx Maya Degn Litrup fra AU (Institut for Uddannelse og Pædagogik, Dansk Didaktik), som har skrevet speciale om, hvordan deltagerne kan tilegne sig danskkundskaber hos ITMV. Du kan læse Mayas speciale her.

Desuden har vi haft studerende, der har været i praktik både fra Kolding Designskole, KEA, UCC og Kunstakademiets Designskole København. Disse har haft hver deres specialer eller interesseområder, som vi har forsøgt at imødekomme. De studerende har arbejdet med opgaver, der matchede deresinteresser og mål. Det har bl.a. været inden for kommunikation, design, smykkefremstilling, grafik, layout, læring, udvikling, socialt arbejde m.m.

Yderligere kan studerende købe en ydelse hos ITMV. Det kan fx være, hvis du er igang med et selvstændigt projekt/opgave og har behov for at få hjælp til at få udarbejdet et enkelt produkt til en del af en designopgave.

Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at hjælpe, så tøv ikke med at kontakte os.