HØJE GLADSAXE GOBELIN

I efteråret 2018 samarbejdede ITMV med tekstildesigner Stine Linnemann om at skabe et stort broderet tæppe med inspiration fra boligområdet Høje Gladsaxe. Projektet var et “co-design” projekt, hvor udviklingen af værket skete i tæt samarbejde imellem Stine Linnemann, deltagerne på ITMVs værksted samt frivillige beboere fra området. Værket er  udstillet permanent på den lokale kulturinstitution Telefonfabrikken.

Projektet er støttet af Nationalbankens Jubilæumsfond og Gladsaxe Kommunes kulturelle udviklingspulje.

 

KØBENHAVNS MUSEUM

ITMV har syet små bomuldshandsker i børnestørrelse til Københavns Museum. Handskerne bruges til museets arkæologiforløb for børn.

ALGORITHME

Broderier og bæredygtigt design – Fashion with Purpose – ART EDITION 2018

Algorithme er et bæredygtigt designmærke, der ønsker at give en positiv fortælling om mode. Designeren Marta Dolska har sammen med den polske illustrator Malw Miel skabt unikke motiver, som kvinderne hos ITMV i Gladsaxe har været med til at brodere.  Tanken bag dette projekt er at skabe en socialt ansvarlig modelinje og at promovere kunst.

 

 

MADE IN ISHØJ

I samarbejde med designer, Trine Lindegaard og Produktionsskolen Møllen har I Tråd Med Verden udviklet og produceret korsstingsbroderier til kollektionen, Made In Ishøj til Copenhagen Fashion week 2017 #cphfw17.

KIT COUTURE

I Tråd Med Verden har opstartet et produktionssamarbejde med designbutikken Kit Couture.  Vi broderer og hækler udstillingsmodeller til deres nyeste kollektioner. Desuden assisterer vi med udvikling og afprøvning af teknikker.

vigarclose senja2drejoclose6

 

STITCH: join Denmark together

I samarbejde med Trine Lindegaard har I Tråd Med Verden lavet et gigantisk korsstingsbroderi på Enghave Plads. Den kreative udformning af projektet foregik mellem I Tråd med Verdens indvandrekvinder og byens borgere på Vesterbro og omhandler kulturperspektiver af Danmark i dag.

 

SIFF PRISTED & MARIE BOYE

I Tråd Med Verden har fremstillet et tæppe til Siff Pristed & Marie Boyes udstilling ”Øjet”. Kunstnerne har arbejdet med tæppet som kulturprodukt på tværs af landegrænser og håndværksmetoder. Udstillingen består af 5 tæpper produceret med udgangspunkt i samme tegnede skitse af kvinder fra tæppeproducerende dele af verden, herunder Marokko, Bulgarien og Tyrkiet.

oejet

 

TRINE LINDEGAARD

I samarbejde med Trine Lindegaard har ITMV broderet mønstre til både trøjer og bukser, som bl.a. blev fremvist under modeugen i august 2015. Trine og ITMV fortsætter samarbejdet, som der kommer nye spændende designs ud af. Følg med her på siden og på facebook.

Unknown

 

LERCHE/WINTHER

ITMV har broderet denne fine vest for lerche/winther. Vesten blev vist på en strikkefestival i september 2015.

Tine - vest IMG_1219

 

SARAH ANKER

Designer Sarah Anker laver nogle fine broderier, som ITMV har været med til at producere. Broderierne bliver indrammet, og er dermed meget dekorative som en del af indretningen til hjemmet.

Sarah fortæller: Som designer er det rigtig interessant for mig at samarbejde med ITMV. Gennem ITMV kan jeg fremstille mine broderier lokalt og samtidig med et socialt formål. Det synes jeg er et vigtigt budskab, som jeg gerne vil støtte op om. Igennem ITMV er jeg selv en del af fremstillingsprocessen i samarbejde med kvinderne. Jeg er involveret i processen, får et kendskab til kvinderne, hvor de kommer fra, og hvordan deres hverdag ser ud. Det giver rigtig god mening for mig, at få hjælp til mit projekt på denne måde.”

Unknown-2 Unknown-3 Unknown-4 Unknown

 

NAKED SOCIETY

Naked Society arbejder bl.a. med brugte jeans, som bliver vasket og klippet op og hæklet sammen på ny. ITMV har været med til at producere disse pufs.

puf1 puf2

 

THE BRANDING GARAGE

I samarbejde med The Branding Garage har ITMV strikket huer i hamp. Se huerne herunder:

TGC_Beanys2.jpg

TGC_Beanys.jpg

 

IDA CLAUSEN

I samarbejde med designeren Ida Clausen har ITMV udviklet og  produceret unika kollektion.

Ida Clausen siger: “Jeg lavede i forbindelse med min Bachelor et samarbejde med I Tråd med Verden afdelingen i Rødovre, november og december sidste år. Jeg var rigtig glad for samarbejdet og resultatet modtog stor ros for det flotte håndværk der var udført. Dette har bl.a. resulteret i at jeg er blevet spurgt om jeg vil deltage i Designers Nest, en nordisk designkonkurrence som afholdes hver år, under modeugen.”

IMG_4816

IMG_4923

IMG_5074

 

KUNST I SOLLYS

ITMV har i samarbejde med kunstner Karoline H Larsen skabt kunstværket Fælles drømme, som en del af ARKENs udstilling KUNST I SOLLYS. Hver drømmefanger har et personligt udtryk og sammen udgør de en skulpturel installation, der signalerer drømme, håb og længsel.

 

 

GREEN COTTON

Af restematerialer  fra by Green Cotton A/S har ITMV designet og  produceret hæklede puder. Green Cotton siger: “Selv om vi gør os meget umage, og bruger den nyeste teknologi, vil der altid være lidt stofrester tilbage fra en tekstilproduktion. At up-cycle det sammen med I Tråd Med Verden giver rigtig god mening for os, da vi både får brugbare produkter, og støtter et meningsfuldt projekt.
Vi glæder os meget til at tage puderne i brug.”

Green cotton puder Green Cotton

 

PIL BREDAHL

Sammen med designer Pil Bredahl har ITMV udviklet og produceret dragter til nogle skulpturelle vaser fra MENU, som Pil har designet. Et meget fint samarbejde, som der er kommet disse flotte vaser ud af.

00 portræt Pil Bredahl foto af Liselotte Risell Pil.m.kvinde slide 6,1

 

BRINK BY BRINK

I samarbejde med Brink By Brink har ITMV produceret hæklede tasker:

12547215_1952139635010146_1125251365_n 12628047_1708314069413433_49916856_n 10957382_1650664365175792_490627557_n

 

KNOCK ON WOOD

Sammen med Bettina Køppe fra Knock on Wood har ITMV hæklet disse smukke og elegante perlekæder i silketråd med ferskvandsperler.

Køppe2 Køppe3 Køppe4

 

ANNE SOFIE MADSEN & STINE LADEFOGED

Ved modeugen i København i 2012 havde ITMV lavet forskellige showpieces til designerne Anne Sofie Madsen og Stine Ladefoged.

Anne Sofie Madsen_itmv

Anne Sofie AnneSofie AS

StineL

 

DRUDE-KATRINE PLANNTHIN

Babyveste i økologisk alpacauld i forskellige modeller. Strikket for designer Drude-Katrine Plannthin

Ebba vest 5IMG_2100

CAROLINE WILKENSCHILDT FOSSUM

CWF Puder designet af Caroline Wilkenschildt Fossum og udvalgt til DCC 2015

+140248540153983a99b9013+cc18_c_w_fossum_01

 

THORVALDSENS MUSEUM

Unikke puder  diameter 35 cm med hank broderet og syet til Thorvaldsens Museum

IMG_2594_3 IMG_2600_3 IMG_2601_3 IMG_2607_3 IMG_2610_3 IMG_2613_3 IMG_2619_3 IMG_2620_3 IMG_2624_3 IMG_2626_3 IMG_2630_3 IMG_2632_3 IMG_2634_3 IMG_2636_3 IMG_2640_3

 

 

 

 

 

 

ORGANIC COMPANY

Punge syet i økologisk bomuld til Organic Company

Unknown-2 Unknown Unknown-1

 

KEA DESIGNS

ITMV har flere gange samarbejdet med studerende fra Københavns Erhvervsakademi – KEA. De studerende har i sammen med deltagerne udviklet forskellige designs.